Mofi Studiodeck +

Inkl. Studiotracker pickup

13 490,-
Lagervare
Varenr: MF1003-004
Produktinfo

 

Mobile Fidelity har siden 1977 vært en ledende innovatør innenfor audiofil gjengivelse av innspilt musikk. Deres seneste innovasjon er deres prisvinnende platespiller-serie.

Til deres platespiller-debut, har Mofi Electronics samlet et imponerende lag: Prosjektet er frontet av John Schaffer fra Wadia, og spilleren genialt designet av Allen Perkins fra Spiral Groove.

StudioDeck sikrer et godt isolert plate- og stift-grensesnitt med dempeføtter fra Harmonic Resolution Systems, og en tallerken bestående av Delrin - en DuPont-acetalplast ofte assosiert med romfart. Den 2cm tykke tallerkenen roterer jevnt og stabilt med et lager av stål, bronse og teflon - helt unikt i denne prisklassen. Høyt ansette Cardas Audio står for kablingen i den presise, 10- tommer lange tonearmen av aluminium.

Den forhåndsmonterte StudioTracker-pickupen er det smått legendariske Tim de Paravicini som står bak. Designet etter Mobile Fidelity Sound Labs verdenskjente masteringsystem, bidrar den til å realisere Mobile Fidelitys filosofi: en detaljrik og helt nøytral gjengivelse av selve masteropptaket.

Resultatet er en fantastisk musikalsk platespiller i en brukervennlig, “plug and play”-pakke.

Teknisk data
Produktinformasjon
Merke Mofi Electronics
Lenker