Silicone Turntable Platter Mat

Platespillermatte i silikon

Bestillingsvare
Varenr: 702180
Produktinfo
Meget god platespillermatte i silikon - perfekt for de av dere som leter etter mer demping enn det en filtmatte kan tilby. Produsert i 2mm mørk grå silikon, er denne matten ikke like hard som gummimattene man var vant med i "gamle dager". Silikon er et veldig smidig og luftig materiale, så det fester godt mellom tallerken og LP- overflaten, noe som gir god demping der det er mest behov.
 
Den ene siden av matten er svært glatt og dette er siden å bruke vendt opp i de fleste tilfeller. Støv vil ikke feste seg til den glatte siden. Den andre siden er ikke fullt så glatt og nesten "klissete" så det er ved bruk av denne siden du vil få den optimale dempingen. Lyden er forskjellig avhengig av hvilken side man bruker, så du kan prøve den begge veier og bestemme selv. Diameter er 295mm og vekten er 172g. Hvis du har en filtmatte fra før, trenger du ikke å justere VTA med din nye silikonmatte, da disse i de fleste tilfeller er av samme tykkelse.
 
Dersom du velger å bruke mattens "klissete" side opp, så kan den vaskes i varmt såpevann regelmessig uten å ta skade. Matten passer perfekt til spillere som: LP12, Axis, Basic, VPI, Mantra, AR, Thorens, NAD, Garrard, Dual, Logic, Rega, Pro-ject, Roksan, Systemdeck, Technics, Micro Seiki, Pink Triangle og mange andre. Hvis du kjøper en av disse, bør du også vurdere å kjøpe SRM "Revolution" Soft Clamp. Dette er en platestrammer som på en perfekt måte kompletterer silikon-matten og gir deg en enda bedre utnyttelse av denne!
Teknisk data
Produktinformasjon
Merke Srm